Jansman Bouw is een bouwbedrijf voor (grotere) utiliteitsprojecten en woningbouw, zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Denk aan multifunctionele accommodaties, scholen, verzorgingstehuizen en appartementen. Ook hebben we een eigen timmerfabriek en materieeldienst. Samen met de opdrachtgevers bouwen we aan en voor de toekomst. We blijven samenwerken en groeien. Genoeg mogelijkheden om te werken en leren!

Om dit allemaal te realiseren, werken we er samen aan om met plezier aan het werk te blijven. We hebben daarom arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra en moderne secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn een sociale organisatie en blijven met onze medewerkers in gesprek. Zo besteden we bijvoorbeeld aandacht aan je loopbaanontwikkeling en de balans tussen werk en privé.

Maar bovenal staat collegialiteit bij Jansman Bouw hoog in het vaandel. Ga je bij ons aan de slag, dan ga je werken in een organisatie die zich kenmerkt door een gemoedelijke informele sfeer. Vraag je onze collega’s naar het werken bij Jansman Bouw, dan is de kans groot dat ze de fijne sfeer als eerste noemen. Je kunt bij iedereen terecht met vragen; de deur staat altijd open, iedereen is gelijk en (zowel privé als op ’t werk) betrokken bij elkaar.

De collega’s van Jansman Bouw hebben zich de laatste jaren flink ontwikkeld op het gebied van digitalisering, BIM, Solibri, Snagstream, Teams, Bluebeam, Docstream, Virtual Reality opleveringen. We ontwikkelen door met nieuwe wetten en maatschappelijke uitdagingen, zoals milieuprestaties. We hebben ook steeds vaker een rol in de voorfase, het ontwerp en vergunningenprocedures. Bijvoorbeeld in bouwteam verband, engineer & build en design & build. In de fase van uitvoering hebben we ook een breed aanbod van functies; niet alleen op de bouw, maar ook op kantoor.

 

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Jansman Bouw? Reageer dan met je CV op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie toe.


VACATURES


Hieronder vind je onze vacatures. We hebben het kort gehouden, want we gaan het allerliefst met je in gesprek.

Vragen over de inhoud van de vacatures? Vraag naar Gerrit Hospers:

📧 info@jansman.nl

📞 0572 301303

Wil je een (open) sollicitatie insturen, vraag naar Marita Spenkelink:

📧 hrm@jansman.nl

📞 0572 301303

TIMMERLIEDEN

 

In ons team is plek voor zowel leerlingen als ervaren timmermannen.

 

Lees verder en bekijk de infographic

STUDENTEN

 

Er is eigenlijk altijd wel een leer- of stageplek beschikbaar bij Jansman Bouw.

 

Lees verder en bekijk de infographics

Benieuwd welke studenten bij ons aan de slag zijn (geweest), wat ze drijft, wat ze doen en wat hun plannen voor de toekomst zijn? Lees dan Studenten aan het woord onderaan de vacaturepagina voor studenten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.