Jansman bouwt verder… zo luidt onze slogan. In het woord “verder” ligt onze doelstelling opgesloten. We willen als bouwer verder…, ons ontwikkelen, de breedte van de markt zoeken en daarbij kennis en kunde steeds weer uitbouwen. Onze opdrachtgevers koesteren we, zij geven hun vertrouwen aan ons en wij willen dit vertrouwen waar maken. Bouwen is vertrouwen, zo simpel is dat.

 

Past Performance is de beste indicator. Opdrachtgevers beoordelen voltooide processen en stellen de uitslag ervan beschikbaar voor de volgende opdrachtgever. De volgende opdrachtgever selecteert op basis van, voor haar relevante aspecten en competenties.  Een meer formele vorm van de al oude mond op mond reclame. Welke vorm de opdrachtgever prefereert, kiezen voor Jansman Bouw is voor ons de bevestiging. Meer is niet nodig, daarmee kunnen we verder!

 

Jansman Bouw is meer dan bekend met selectieprocedures en de daaruit voortvloeiende inspanningen om te komen tot een concurrerende aanbieding op laagste prijs. Het daarnaast borgen van een gedegen organisatie, ontwerpprocessen, bouwvoorbereiding en correct verlopende uitvoering is een vaste pijler onder de continuering van onze bedrijfsvoering.

 

Kennis en kunde is diep geworteld vanwege een continue opleidingsprogramma, het kweken van eigen bouwplaatsmedewerkers, het tijdig zorgen van jonge aanwas en een gering verloop van personeel. Het tegengaan van verloop betekent behoud van deskundigheid en niet te vergeten grote mate van betrokkenheid.

 

We kennen diverse certificeringen, KOMO (timmerfabriek), ISO 9001, ISO 14001, FSC en VCA**. We werken met meerdere projectteams die allen zeer breed georiënteerd zijn en het brede aanbod van opdrachtgevers uitstekend weten te managen. Tevens zijn we een erkend FUNDEON leerbedrijf voor tal van beroepsrichtingen.

 

Lees onder “MVO” welke waarborgen we u bieden.

 

Jansman Bouw is bekend met verschillende contractvormen, uit aanbesteding of design & built, in bouwteam of onder UAV-GC waarbij u ontwerp en realisatie bij ons onder brengt. Geheel ontzorgen of toch betrokken blijven, u bepaald zelf welke samenwerkingsvorm bij uw bouwvoornemen past.

 

Bladert u gerust door onze site en overtuig u van onze brede kennis en kunde. We vertellen u er graag meer over.