In ons team is plek voor zowel leerlingen als ervaren timmermannen. Als leerling neem je alles mee wat je op school geleerd hebt en leer je het vak van erkende leermeesters. Als ervaren timmerman weet je als geen ander hoe de praktijk werkt. Op die manier kunnen we van elkaar leren.

 

Wat ga je doen?

Je gaat op jouw eigen werkervaringsniveau aan de slag met de dagelijkse timmerwerkzaamheden, zoals aftimmeren, stelwerk (bijvoorbeeld van kozijnen), een stukje ruwbouw en maatvoering.

 

Wie zoeken wij?

Of je nou leerling bent en kennis van school in de praktijk komt brengen of jaren praktijkervaring meeneemt, we zoeken sowieso aanpakkers die kunnen samenwerken. We zoeken collega’s die ervoor open staan te leren en/of kennis uit de praktijk over te dragen. We verwachten niet dat je alles meteen al kunt of weet. We vinden het belangrijk dat je fouten mag maken en daarvan leert. Het allerbelangrijkste vinden we plezier en collegialiteit en dat zowel jij als wij een goed gevoel hebben bij het aangaan van een arbeidsrelatie.

 

Waar ga je aan de slag?

Je kunt aan het werk in een klein, gezellig team van ongeveer 12 man. Dit zijn o.a. de andere timmerlieden van Jansman Bouw en de metselaars. Je zult ook de uitvoerder regelmatig tegenkomen. Benieuwd waar we werken en waaraan? Bekijk dan eens onze recente werken in bijvoorbeeld Raalte, Emmen en Vroomshoop.

 

Handig om te weten

Op onze website vind je meer informatie over Jansman Bouw. Ben je benieuwd naar de projecten waaraan we werken? Kijk ook daarvoor op onze site, Facebook of LinkedIn.

We stellen elektrisch gereedschap beschikbaar en verzorgen hiervoor ook het onderhoud. Daarnaast ontvang je een gereedschapsgeldvergoeding voor het handgereedschap

Voor je werk reizen met eigen vervoer is niet nodig. Er zijn bussen beschikbaar om jou en je collega’s van A naar B te brengen

Je ontvangt een salaris volgens de cao Bouw & Infra of een stagevergoeding zoals in de cao wordt geadviseerd

Interesse?

Vragen over de inhoud van deze vacature? Vraag naar Gerrit Hospers:

📧 info@jansman.nl

📞 (0572) 30 13 03

Wil je een sollicitatie insturen, vraag naar Marita Spenkelink:

📧 hrm@jansman.nl

📞 (0572) 30 13 03

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.