Te koop: huizen ruim onder de twee ton in Raalte

Impressie 2

Jansman Bouw start, als het meezit, dit najaar met de bouw van nieuwe starterswoningen op het braakliggende terrein van voormalig transportbedrijf Jansen aan de Almelosestraat in Raalte. Architectenbureau 19 Het Atelier uit Zwolle maakte het mooie ontwerp voor dit project. Inmiddels is het definitieve ontwerp van deze woning gereed en de nieuwe impressies zijn te vinden op onze site onder de kop portfolio, onder de categorieën nieuwbouw en wonen.

Het is nog wachten op de wijzigingen van het bestemmingsplan, maar eenmaal gestart met de bouw, zullen de woningen, door verregaande conceptueel prefabricage, na vijf of zes maanden opgeleverd worden. Het eindproduct worden woningen van ruim onder de twee ton.

Op huizensite Funda is het voorlopige ontwerp gepresenteerd. De woningen liggen aan een hofje met een veranda aan de voorgevel. Aan de voorkant is de gezamenlijke tuin. “U kunt zowel aan de voor- als achterkant van het huis genieten, aan de voorzijde de gezelligheid en levendigheid, aan de achterzijde uw eigen privetuin”, zo luidt de omschrijving. Er komen twee verkeersluwe hofjes waaraan 21 woningen gebouwd worden, twee twee-onder-een kapwoningen, één drie-onder-een kapwoning en twee blokken van zeven rijwoningen.

De woningen zijn bedoeld voor starters, maar krijgen meerdere slaapkamers en een zolder waardoor ze ook geschikt zijn voor meerpersoonshuishoudens. Het ontwerp van het nieuwbouwwijkje wordt pas definitief na de inschrijving van aspirantkopers, die hun wensen nog kenbaar kunnen maken.

De uitgangspunten voor de nieuwbouw zijn: energiezuinige woningen, gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen, op de begane grond een woonkamer, keuken en tuin, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer, een vaste trap naar de tweede verdieping en een houten berging.

Salland Makelaardij uit Raalte is inmiddels gestart met de voorinschrijving.

 

 

 

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top