Studeer je hbo Bouwkunde en zit je eerste stage erop of ga je afstuderen? Dan gaan we graag eens in gesprek! Door deel uit te maken van het team van jonge en ervaren projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders en calculatoren, kun je bij ons alles leren over uitvoering, werkvoorbereiding en calculatie.

 

Jansman Bouw

Misschien wist je het via de website, socials of van bekenden al: Jansman Bouw is een bouwbedrijf voor (grotere) utiliteitsprojecten en woningbouw. Samen met de opdrachtgevers bouwen we aan en voor de toekomst. We blijven samenwerken en groeien. Zo hebben we ons de laatste jaren flink ontwikkeld op bijvoorbeeld het gebied van digitalisering, BIM, Solibri, Snagstream, Teams, Bluebeam, Docstream, Virtual Reality opleveringen. We ontwikkelen door met nieuwe wetten en maatschappelijke uitdagingen, zoals milieuprestaties. We hebben ook steeds vaker een rol in de voorfase, het ontwerp en vergunningenprocedures. Bijvoorbeeld in bouwteam verband, engineer & build en design & build.

 

Het team

Ga je stage lopen of afstuderen bij ons, dan kom je in een team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Vraag je onze collega’s naar het werken bij Jansman Bouw, dan is de kans groot dat ze de fijne informele sfeer als eerste noemen. Je kunt bij iedereen terecht met vragen; de deur staat altijd open.

 

Wie zoeken wij?

We verwachten niet dat je alles al kan of weet. We vinden het belangrijk dat je fouten mag maken en daarvan leert. Het allerbelangrijkste vinden we plezier en collegialiteit en dat zowel jij als wij een goed gevoel hebben over de stage. We zoeken iemand die vragen wil en durft te stellen. We vinden het belangrijk dat je mentaliteit aansluit bij die van de rest van de collega’s; je bent oplossingsgericht, ondernemend, hebt een passie voor de bouw, bent open, denkt constructief en kunt je zowel in samenwerking als zelfstandig goed redden.

 

Praktisch

Op onze website vind je meer informatie over Jansman Bouw. Ben je benieuwd naar de projecten waaraan we werken? Kijk ook daarvoor op onze site, Facebook of LinkedIn.

Afhankelijk van het soort stage dat je loopt, ga je aan de slag op ons kantoor in Luttenberg of op een bouwlocatie bij (één van) de projecten. Ons kantoor is vanaf station Raalte bereikbaar met een ritje met de bus en een paar minuten lopen. Parkeerplekken voor je auto of fiets zijn ook beschikbaar.

We werken o.a. met AutoCAD, Revit, Solibri, Ibis-trad, Software for Planning, Bluebeam, Snagstream en daarnaast uiteraard met het standaard Office pakket. We verwachten dat je je eigen laptop gebruikt wanneer je bij ons stage gaat lopen.

Je ontvangt een vergoeding zoals geadviseerd in de cao Bouw & Infra.

En na m’n stage/studie?

In de bouw is er altijd iets te doen, dus we onderzoeken graag samen met jou welke mogelijkheden er voor je zijn bij Jansman Bouw.

Interesse?

Vragen over de inhoud van deze vacature?

Vraag naar Gerrit Hospers:

📧 info@jansman.nl

📞 (0572) 30 13 03

Wil je een sollicitatie insturen?

Vraag naar Marita Spenkelink:

📧 hrm@jansman.nl

📞 (0572) 30 13 03