20 maart

Partner van (Re)Building the Future

Jansman Bouw is in 2015 partner van (Re)Building the Future en is daarbij deelnemer aan de bouwbeurzen Week van de Bouw, van 9 t/m 13 februari in de Jaarbeurs Utrecht en Building Holland, van 31 maart t/m 2 april in de Amsterdam RAI.

Met een groep geselecteerde ketenpartners waaronder Duurzaam Bouwen, VBI New business development, Zehnder Group en anderen, wordt ketensamenwerking concreet in de praktijk gebracht.

Op het themaplein (Re)Building the Future laten partners zien hoe zij de visie op flexibele, comfortabele en gezonde gebouwen uitdragen. Deze visie krijgt een praktische vertaling door middel van het tonen van cases, concepten en systemen.

Samen met Huis & Milieu ontwikkelen enkele geselecteerde partners, waaronder Jansman Bouw, het BAB concept. Best Available Building is een gecertificeerd samenwerkingsconcept dat het meest optimale bouwwerk voortbrengt. Concreet zijn enkele projecten in voorbereiding waaronder een recreatiepark in Drenthe.

Opdrachtgevers zoeken in toenemende mate de kennis en kunde van de marktpartijen, de opdrachtgever wil ontzorgt worden.

Met het BAB concept ligt er een pasklare tool voor de opdrachtgever die meer voor minder wil en ontvangt.

Hierbij vormen flexibiliteit, comfort en gezondheid de kernwaarden voor het bouwwerk.

Naast het tonen van duurzame praktische toepassingen worden bezoekers geïnspireerd met een content programma. Dit programma is gevuld met onder andere market vision presentaties, keynote speakers, workshops en round tables. Het content programma geeft deelnemers en bezoekers de mogelijkheid in dialoog te treden over de ontwikkeling van duurzame gebouwen.

 

Kijk voor meer informatie op www.rebuildingthefuture.nl