WONEN is een feest als de woning past bij uw lang gekoesterde verwachtingen, uw droom, gezinssamenstelling maar ook uw financiële middelen. Afhankelijk van uw budget maakt u een keuze, er zijn altijd passende mogelijkheden. Ons uitgangspunt is dat de gekozen woning groot of klein op elke willekeurige kavel, u als klant enthousiast maakt en doet uitzien naar de dag van verhuizing. Uw enthousiasme delen we, samen gaan we het waar maken! Velen gingen u voor en wonen naar eigen wens, op hun plekje en zijn tevreden met het resultaat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Als bedrijf staan we midden in de maatschappij en dragen we ons steentje bij. We ontwikkelen en innoveren onze bedrijfsvoering zodat milieu, flora en fauna zoveel mogelijk ontzien wordt. Zo bouwen we inmiddels passief, een degelijke bouwwijze die met tal van toepassingen het energieverbruik drastisch terugbrengt en het comfort verhoogt. We zijn FSC gecertificeerd, waardoor we uw doelstelling voor verantwoorde houtproductie in de ontbossinggebieden ondersteunen. Daarmee helpen we samen de lokale bevolking aan een eerlijke prijs en bieden we gelegenheid voor hun eigen ontwikkeling.

Waarborgen
We garanderen een bedrijfsvoering die tegemoet komt aan uw belangen. Hiertoe leggen we onszelf verplichtingen op. We zijn gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, VCA**, KOMO. Allemaal borgingen die onder externe controle staan, zodat u er van verzekerd bent dat het voor u goed geregeld is.

Uw keuze
Wilt u zelf uw architect kiezen, zelf meerdere aannemers een offerte laten uitbrengen of wilt u samen met onze huisarchitect een ontwerp schetsen waarbij de prijs steeds inzichtelijk is. U bepaalt hoe we met u samenwerken. Wij kunnen u ontzorgen op uw maat, van schetsontwerp, naar definitief. Van vergunningen naar oplevering, u mag het zeggen. Wilt u enkele enthousiaste opdrachtgevers spreken die het al ervaren hebben of eens kennis maken met de vele prachtige ontwerpen van onze huisarchitect? Belt u ons gerust dan zorgen we daarvoor. Ons doel is dat u de volgende bent die enthousiast over ons wil vertellen.

Woonwensen vragen inleving en maatwerk waarbij wij stapsgewijs uw wensen analyseren en samen met u omzetten in werkelijkheid. Jansman maakt het voor u waar, ambachtelijk bouwen voor een goede prijs. We nodigen u graag uit om in de portfolio eens te kijken naar de reeds gerealiseerde woningen..

Van wens tot werkelijkheid…

We horen graag van u.