Officiele opening Onderwijsplein Neede ‘EnEn’

2016-10-07-officiele-opening-owp-site-formaat

Tijdens een wervelende talkshow, humoristisch geleid door ‘Gelderlander van het eerste uur’ Harm Edens, is het Onderwijsplein Neede donderdag 6 oktober officieel geopend.

Samen met de tafelgasten, onder wie MaxX-directeur Richard Ferwerda, Assink-onderwijsdirecteur Bertus Satink, wethouder Han Boer, architect Jeroen Soer en projectleider Joost Versluis, blikte Edens terug op het bouwproces van de afgelopen jaren, waarin het industriepand is getransformeerd tot een prachtig, inspirerend schoolgebouw met veel licht en ruimte. Ook de vorming van de samenwerking, die steeds duidelijker en hechter werd, kwam tijdens de talkshow aan de orde.

Als sluitstuk van de officiële opening is de nieuwe naam van de samenwerking tussen Het Assink lyceum en MaxX bekendgemaakt: EnEn. EnEn beoogt niet alleen samenwerking tussen beide scholen, maar ook met bedrijven en andere onderwijsinstellingen. EnEn staat midden in de samenleving, wat al zichtbaar is in de fysieke plek, op de grens tussen woonwijk en industrieterrein. Bovendien staat EnEn voor de meerwaarde die kan ontstaan door samen dingen te verwezenlijken, wat samengevat is in de kernwaarden leren leren en co-creëren. In die zin omvat de naam EnEn niet alleen de samenwerking tussen partijen, maar straalt het ook een belofte uit voor de toekomst.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top