Kindcluster Teun de Jagerdreef

Scan_20160601_3175_001 knip

In de laatste week van mei is het contract getekend met de gemeente Utrecht voor de nieuwbouw van het Kindercluster Teun de Jagerdreef te Utrecht.
Het Kindercluster biedt huisvesting aan twee basisscholen, voor- en vroegschoolse educatie, een ouder-bijeenkomstruimte, een multifunctionele ruimte annex gymzaal en een buurthuis.
Na een uitgebreide voorselectie op verschillende competenties heeft Jansman Bouw samen met enkele andere gegadigden ingeschreven.

Na de presentatie die daarop volgde is Jansman Bouw de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) gebleken.

Kwaliteit, ervaring en prijs waren doorslaggevend voor de gunning. Het betreft een totaalopdracht inclusief installaties en coördinatie van het gehele werk.
Als erkend SBB leerbedrijf zal Jansman Bouw de bouw inrichten als leerling-bouwplaats. De fraaie nieuwe 2-laagse school heeft een oppervlakte van ca. 4.700m2 en kenmerkt zich door de ronde vorm en zeer rijk gedetailleerd gevelmetselwerk.

De start is bepaald op 1 juni en de oplevering wordt verwacht in maart 2017.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top