Hoogste punt Sint Jozef

toespraken hoogste punt

Het nieuwbouwproject voor kleinschalige woonvormen van het Sint Jozef verloopt voorspoedig. Na de start bouw vorig jaar, is gisteren het hoogste punt bereikt.

Voor opdrachtgever Carinova is het een belangrijke mijlpaal. De mogelijkheid voor het bieden van wonen, zorg en behandeling in een fraai vormgegeven kleinschalig ingerichte woonzorglocatie komt in zicht. De nieuwbouw zal qua opzet en inrichting helemaal beantwoorden aan het hoge kwaliteitsperspectief van Carinova waarbij elke cliënt en bewoner het uitgangspunt van handelen zijn en daarmee centraal staan.

Aan de Robert Kochlaan in Deventer kunnen straks 96 bewoners in groepen van acht personen gaan wonen.

Traditioneel vieren bouwers het bereiken van hoogste punt van hun bouwproject. Jan Griepink, directeur zorg, en Henk Fleer, opzichter, hebben een woord van dank uitgesproken voor alle inspanningen tot nu toe. Het bereiken van het hoogste punt is gemarkeerd met het plaatsen van een Carinova vlag op het dak.

 

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top