Vrijstaande woning Nijverdal

Plaats: Nijverdal
Opdrachtgever: particulier
Architect: De Bruin Architecten te Zwolle
BVO: 280 m2


Deze woning leent zich qua vorm en Programma Van Eisen voor het “holle isolatie wandsysteem” zoals Jansman Bouw B.V. deze kan leveren en monteren. Gezien de isolatiewaarde van de vloer, wanden en het dak evenals de gevelvullende elementen, hebben wij hier met een relatief eenvoudige installatie toch een EPC waarde van 0,55 bereikt.

Een EPC waarde van 0,60 is het uitgangspunt waar alle nieuwbouwwoningen vanaf januari 2011 aan moeten voldoen. Dit uitgangspunt is met de traditionele bouwmethode en installatie vrijwel niet haalbaar.

Omdat deze bouwwijze in Nederland nagenoeg nog niet wordt toegepast, hebben wij ervoor gezorgd dat de woning Stiwoga gecertificeerd is. Dit ook om onze klanten ervan te kunnen overtuigen dat het een kwalitatief goede manier van bouwen is.

Door toepassing van wanden in isolatie, goed geïsoleerde vloeren en daken met zeer hoge isolatiewaarden te combineren met de juiste installaties, bouwden en ontwikkelden wij deze energiezuinige woning die klaar is voor de toekomst!

 

Recente projecten

Ugchelen, IKC Ugchelen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Voorst, Gemeentehuis

nieuwbouw, renovatie, verbouw

Siddeburen, Kindcentrum Siddeburen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Meeden, MFA Meeden

nieuwbouw, onderwijs-mfa