Uitbreiding en verbouw winkelpand Super de Boer (nu COOP) Lemelerveld

Plaats: Lemelerveld
Opdrachtgever: Super de Boer/COOP
Architect:
BVO:

Het winkelpand van de COOP in Lemelerveld, toen nog Super de Boer, werd door Jansman Bouw in 2 fasen verbouwd.

Omdat de bestaande kantine en bijbehorende ruimten bij de winkel zouden worden aangetrokken, is besloten om van een bestaande opslagruimte een nieuwe kantine met toiletgroepen, een aparte rokersruimte en enkele overige ruimten te scheppen. Alle binnenwanden zijn uitgevoerd middels zogenaamde Faay-wanden die later zijn afgewerkt met spacwerk en vochtbestendige saus. Ten behoeve van het personeel is er een nieuwe ingang gemaakt in de achtergevel die rechtstreeks in de personeelsruimte uitkomt zodat het personeel niet via de winkel naar binnen hoeft te komen.

Ook is er een doorgang gemaakt naar de winkel waardoor het mogelijk is geworden dat klanten gebruik kunnen maken van het voormalige personeelstoilet. Bij het vervaardigen van deze doorgang was het belangrijk dat de winkel gewoon kon blijven functioneren en dat klanten hier zo min mogelijk hinder van ondervinden.

 

Recente projecten

Kind Centrum De Korenbloem Raalte

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Maria-Oord Luttenberg

nieuwbouw, renovatie, verbouw, wonen, zorg

48 appartementen Assen

nieuwbouw, wonen

Memory Museum Nijverdal

renovatie, verbouw