Supermarkt Dirk van den Broek Raalte

Plaats: Raalte
Opdrachtgever: XXL Real Estate Group B.V. en Dirk van den Broek Supermarkten
Architect: eigen ontwerp
BVO: m2


Voor XXL Real Estate Group uit Amsterdam en Dirk van den Broek Supermarkten realiseerde Jansman Bouw middels een Engineer en Build opdracht enkele aanpassingen in de supermarkt. De engineering betrof alle voorbereidingen, tekenwerk en vergunningverlening.

De voorziening betreft de realisatie van een lift die de klanten de mogelijkheid biedt om de winkel vanaf het parkeerdak te bereiken met boodschappenkarren. Deze aanpassing had eveneens bouwkundige gevolgen voor de lay-out van de slagerij, waarbij tevens een nieuw kantoor en kantine gerealiseerd werden.

Jansman Bouw verzorgde in het voortraject ook de omgevingsvergunning aanvraag. De werkzaamheden aan de slagerij zijn in november 2016 uitgevoerd. Alle werkzaamheden werden zodanig uitgevoerd dat personeel en klanten van zowel de supermarkt als de slagerij hier geen hinder van ondervonden.

Jansman is ruimschoots ervaren met het zogenaamde “going concern” dat naast retailprojecten, ook vaak in onderwijs- en zorgprojecten voorkomt. Eerder werden dergelijke werken uitgevoerd voor JUMBO en C-1000 supermarkten.

Recente projecten

Ugchelen, IKC Ugchelen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Voorst, Gemeentehuis

nieuwbouw, renovatie, verbouw

Siddeburen, Kindcentrum Siddeburen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Meeden, MFA Meeden

nieuwbouw, onderwijs-mfa