ProMessa Deventer

Plaats: Deventer
Opdrachtgever: Coop Vastgoed Velp
Architect: RBK Group BV Deventer
BVO: 3.200 m2


ProMessa gevestigd in Deventer is een onderdeel van Coop Productiebedrijven BV en is de centrale slagerij van verschillende supermarktketens. Met ruim 30 jaar ervaring en bijna 150 medewerkers bevoorraadt ProMessa ruim 1.000 supermarkten met een compleet assortiment vleesproducten. ProMessa onderscheidt zich door de combinatie van een ambachtelijke slagerij met gediplomeerde en ervaren vakslagers en een sterk geautomatiseerd logistiek systeem. Hierdoor kan zij dagvers een breed en soms klantspecifiek assortiment leveren, met een maximale logistieke performance.

Het braakliggende terrein naast de huidige huisvesting wordt geheel opgevuld met ruim 3.200 m² productie-, opslag- en expeditieruimten. Hiermee gaat de nieuwe uitbreiding voorzien in de groeiende behoefteprognose voor de komende jaren.

De uitbreiding wordt uitgevoerd binnen de kaders van BREEAM Excellent. Een bewuste keuze van ProMessa om uiting te geven aan hun betrokkenheid ten aanzien van milieu bij de dagelijkse bedrijfsvoering en beleid.

Ontwerp en bouwdirectie is in handen van RBK Group BV te Deventer.

Jansman Bouw zal de boorpalen eind november 2017 aanbrengen waarna de bouw van start gaat. Alle specifieke installaties, in het bijzonder de klimaatinstallaties, worden door ons gecoördineerd.

Recente projecten

Stadsvilla’s centrumlocatie Nijverdal

nieuwbouw, wonen

Brede School Vroomshoop

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Kantoorpand Zutphen

renovatie, verbouw

Maria-Oord Luttenberg

nieuwbouw, renovatie, verbouw, wonen, zorg