Magazijnruimte en overkapte laad/los/opslagruimte Larcom Raalte

Plaats: Raalte
Opdrachtgever: Hakvoort-van Linge B.V.
Architect:
BVO:

Sinds november 2004 heeft Larcom een vestiging in Raalte. Na 5 jaar was de vestiging te klein geworden en daarom is het pand uitgebreid met een nieuwe magazijnruimte van ca. 240 m2 Daarnaast is er een overkapte laad-, los-, opslagruimte van 120 m2 gerealiseerd.

Larcom voert voor de gemeente Raalte de wet sociale werkvoorziening uit. Daarnaast verzorgt  Larcom diverse werkzaamheden voor verschillende bedrijven in de regio. Door de groei van het aantal medewerkers is de uitbreiding noodzakelijk geworden. Door de investering in extra magazijnruimte, is ook de productieruimte vergroot. Hierdoor kunnen de medewerkers werken in een prettige, ruime omgeving.

De missie van Larcom is: Het bieden van passend werk aan mensen met een arbeidshandicap en het bevorderen van hun arbeidsgeschiktheid. Dit alles met als doel de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt te verkleinen of weg te nemen. De opdrachtgever was Hakvoort – Van Linge BV uit Lutten en de directievoering was in handen van AReca eveneens uit Lutten.

Recente projecten

Ugchelen, IKC Ugchelen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Voorst, Gemeentehuis

nieuwbouw, renovatie, verbouw

Siddeburen, Kindcentrum Siddeburen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Meeden, MFA Meeden

nieuwbouw, onderwijs-mfa