Hellendoorn, 8 appartementen De Hofstede

Plaats: Hellendoorn
Opdrachtgever: eigen ontwikkeling
Architect: I_KB Architecten Lochem
BVO:


In het voorjaar van 2020 zijn wij gestart met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van de nieuwbouw van 8 appartementen aan de Dorpsstraat in Hellendoorn. Het betreft een eigen ontwikkeling op de centrumlocatie van de oude apotheek naast de squashbaan.

In de dorpskern van Hellendoorn is voldoende vraag naar appartementen. Met deze ontwikkeling wordt er voorzien in deze behoefte. Het spreekt dan ook voor zich dat de kopers allemaal geboren en getogen dorpsbewoners zijn die graag willen (blijven) wonen in hun dorp. Deze ontwikkeling heeft ook een gunstig effect op de behoefte van jongere dorps­bewoners die vrijkomende woningen kunnen verwerven en zo ontstaat de gewenste doorstroming in Hellendoorn.

Jansman Bouw is bekend met ontwikkelen en neemt het gehele traject voor haar rekening waaronder bestemmingsplanwijziging, vergunningsprocedures, ontwerp en realisatie van gebouw en terrein en tot slot de verkoop. De verkoop is als verwacht geen probleem en nagenoeg rond bij start bouw.
Eind 2020 werd een start gemaakt met de asbest­sanering en sloop van de bestaande opstallen en wordt de locatie bouwrijp gemaakt.

Na ontvangst van de omgevingsvergunning wordt er gestart met de bouw van de 8 appartementen.

 

Recente projecten

Ugchelen, IKC Ugchelen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Voorst, Gemeentehuis

nieuwbouw, renovatie, verbouw

Siddeburen, Kindcentrum Siddeburen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Meeden, MFA Meeden

nieuwbouw, onderwijs-mfa