Havelte, 9 appartementen

Plaats: Havelte
Opdrachtgever: WVG Ontwikkeling
Architect:
BVO:


Op een mooie plek waar vroeger een klein aannemersbedrijf was gevestigd, op de hoek van de Dreeslaan en de Egginklaan in Havelte, komt een prachtig kleinschalig appartementengebouw met 7 appartementen en 2 penthouses. De ligging tegen het centrum is ideaal.
In samenwerking met zusterbedrijf WVG Ontwikkeling worden de voorbereidingen en procedures doorlopen en is de verkoop gestart.

Een mooi nieuw complex, dat traditioneel wordt opgetrokken uit een casco van kalkzandsteen elementen en prefab betonvloeren. De buitenschil bestaat uit baksteen gecombineerd met een duurzame onderhoudsarme beplating. De platdakconstructie krijgt een hoge Rc-waarde en het oppervlak zal goed benut worden door het leggen van PV-panelen.
De appartementen hebben allemaal 2 slaapkamers, een grote badkamer met dubbele wastafel en doucheruimte en in de meeste appartementen is ruimte voor een bad. De grote woonkamer wordt gecombineerd met een keuken. Deze appartementen krijgen een buitenruimte in de vorm van balkon of (dak)terras en een inpandige technische ruimte/berging. De penthouses hebben daarnaast nog een extra slaapkamer, berging en grotere ruimtes. Tevens krijgen deze penthouses een groot dakterras op het zuidwesten.

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, zijn goed geïsoleerd en van binnenuit bereikbaar. Ook de bergingen voor fietsen etc. komen binnen het gebouw. De parkeerplaatsen bevinden zich op het terrein naast het gebouw. Alle parkeerplaatsen krijgen een loze leiding, zodat voorzien kan worden in een laadpaal voor elektrische auto’s. Klaar voor de toekomst!

 

Recente projecten

Ugchelen, IKC Ugchelen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Voorst, Gemeentehuis

nieuwbouw, renovatie, verbouw

Siddeburen, Kindcentrum Siddeburen

nieuwbouw, onderwijs-mfa

Meeden, MFA Meeden

nieuwbouw, onderwijs-mfa