Brede School Vroomshoop

Plaats: Vroomshoop
Opdrachtgever: Gemeente Twenterand
Architect: BCT Architecten Enschede
BVO: 2.490 m2


Nadat Jansman Bouw 15 scholen aaneengesloten heeft gerealiseerd in de afgelopen jaren, verrijst in opdracht van de gemeente Twenterand onze 16e school in Vroomshoop.

In deze brede school worden de reguliere basisscholen De Linde en de Kennedyschool en de school voor speciaal onderwijs De Sleutel en de Dobbelsteen ondergebracht onder 1 dak. Daarnaast biedt het gebouw plaats aan het KindCentrum Dol.fijn dat voorziet in zowel kinderopvang, peuteropvang als buitenschoolse opvang.

In opdracht van de gemeente Twenterand begeleidt LindHorst huisvestingsadviseurs uit Hoogeveen het bouwproces. BCT Architecten uit Enschede is verantwoordelijk voor het ontwerp, dat bestaat uit een tweelaags gebouw met een oppervlakte van 2.490 m². Deze duurzame school is onderhoudsvrij aan de buitenzijde door toepassing van kleurrijke gevelstenen en kunststof kozijnen.

De opdracht betreft de realisatie van de bouwkundige werken inclusief terreinverhardingen, vast interieur en de gehele coördinatie van onder meer de E & W installateur.

Recente projecten

Stadsvilla’s centrumlocatie Nijverdal

nieuwbouw, wonen

ProMessa Deventer

nieuwbouw, industrie-kantoren

Kantoorpand Zutphen

renovatie, verbouw

Maria-Oord Luttenberg

nieuwbouw, renovatie, verbouw, wonen, zorg