Vacatures

PROJECTLEIDER M/V

 

De projectteams van Jansman Bouw zoeken naar een collega die samen met hen werkt aan de meest uiteenlopende projecten.
Jansman biedt zeer afwisselend werk en realiseert bijzondere bouwprojecten met actuele technieken in verschillende sectoren.

 

Als projectleider ga jij de uitdaging aan om onze projecten in alle fases (ontwerp en/of voorbereiding en uitvoering) op een prettige manier in goede banen te leiden. Binnen onze werkomgeving zijn de lijnen kort en bieden we mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

 

Je zorgt ervoor dat het project gerealiseerd wordt binnen de gestelde kaders. Je signaleert risico’s en kansen in het project en onderhoudt een goede relatie met de opdrachtgever. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een gemotiveerd en prestatiegericht team.

 

Ben jij klaar om de stap te maken naar deze functie of wil je deze functie voortzetten en uitbouwen bij ons bedrijf?

 

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

 

We vragen een afgeronde opleiding MBO en/of HBO bouwkunde, wellicht aangevuld met specifieke cursussen.

 

Je brief en CV kun je sturen aan Marita Spenkelink (personeelszaken), m.spenkelink@jansman.nl.
Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Gerrit Hospers (0572–301303 of 06–290 635 83).

Aan het woord

27augustus

Tom Kogelman

Ik ben Tom Kogelman, ben 20 jaar en kom uit Heino. Ik heb een 4-jarige opleiding bouwkunde gevolgd aan het Deltion College in Zwolle. Deze opleiding heb ik goed afgerond...

Stageplaatsen
Jansman Bouw onderhoudt contacten met opleidingsinstituten zoals ROC’s en HBO-scholen en de regionale samenwerkingsverbanden. Jansman Bouw biedt permanent stageplaatsen voor verschillende afdelingen, bijvoorbeeld werkvoorbereiding, uitvoering, administratie en secretariaat. Ook zijn trajecten als duaal afstuderen (werken en leren) voor zowel MBO als HBO studies mogelijk. De stages en duale trajecten worden begeleid door speciaal door ons opgeleide en erkende leerbegeleiders.

Duaal afstuderen
Binnen onze organisatie zijn er mogelijkheden voor MBO- en HBO-studenten om in het 3de en 4de studiejaar jaar de opleiding middels het duale traject af te ronden. Gezien de grootschaligheid van onze projecten kunnen wij alle competenties bieden die de opleiding vraagt. Wij beschikken over leerbegeleiders die de student permanent begeleiden in het traject van werken en leren. Wij werken hierbij nauw samen met MBO- en HBO onderwijsinstellingen in de regio.

BBL
Jansman Bouw streeft naar permanente door Fundeon erkende leerlingbouwplaatsen. Wij beschikken over erkende leermeesters die de leerlingen begeleiden bij het opleidingsprogramma voor:
– primaire en voortgezette opleiding timmerkracht
– primaire en voortgezette opleiding metselaar
– assistent uitvoerder

Loopbaantraject
Met het loopbaantraject wil Jansman Bouw de kwaliteit van personeel verhogen en de doorstroom bevorderen. Middels het loopbaantraject kunnen werknemers van functie veranderen of zich verder ontplooien binnen de huidige functie. Samen met de werknemer wordt er een persoonlijk opleidingsplan opgesteld.